Skip to content

Hiperbola mea – Roxana

February 22, 2009

untitled222Roxana e un nume premergator emoţiilor mele cele mai sofisticate. Timpul e ceva relativ cand vb cu ea asadar, putem vorbi de perfecţiunea jupanelui Timp. Mi-a spus candva, auzi la el, ” Eu nu pot fi perfect ! ” –  cu o voce mândra. Hmmm, Rox apare in noaptea asta pe mess si mă face sa-i spun jupanelui Timp că e perfect !

Ar fi bine să ai o minte categoric nu convenţionalistă, ci aproape metafizica in ordine sa vorbesti cu ea (Trişez cateodata, si ma uit in DEX la cuvintele folosite de ea).

Conversaţional vorbind,  e peste mine la momente cheie si nu-mi lasa niciodata pulsul intelectual sa-mi zacă mort; De admirat, fapt pt care modestia nu mă caracterizeaza.

Draga de ea nu stie..e hiperbola mea preferata. E de inteles ca prezenţa ei verbala e o virtute umblatoare – e deştepta, de-o feminitate baieţoasa pe care cine nu si-ar dori-o la iubita sa ? Toate experienţele tipic bărbatesti mi le-aş trăi cu o fată precum ea ❤  Fată băieţoasă = fată care nu se-mbracă-n roz, comportandu-se ca atare culorii culorii? BINGO ! ( ps: imi place când mă tutuiesti doar tu ) Sunt atat de  bimboish in comparatie cu ea.

Ea reprezinta sublimul femeiesc, desi banuiesc ca nu e singura femeie de pe pamant…poate doar printre stele. Mi-o imaginez ca pe cel mai frumos quasar din Calea Lactee; Sa recunoastem: admiratia noastra pentru fete nu va scadea niciodata.

..iar cu emotiile-i care nu dadeau pace cuvintelor si leganate de rasul meu continuu,ea mi-a dat in acea seara de vara o palma de fericire. Ariesul mi-e martor ca amorul meu propriu era invidios pe ea!

Ai ei 19 ani vor dainui intotdeauna peste anii mei, oricat voi trai.

Semnat, al tau amic vesnic.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. February 23, 2009 8:42 PM

    de ceva vreme incoace tre` sa recunosc si eu ca am ceva cu cuvantul “sublim” 😀
    aa, si tu, sfiitule 😛 , considera`te norocos ca ai cunoscut`o 😉

  2. February 23, 2009 9:21 PM

    somebody is in loveeeeeeeeee:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: